Dragan Radović novi trener Olimpika

Vratio se na Otoku

Dragan Radović novi trener Olimpika

E. Čaušević

Olimpik je jučer zvanično potvrdio da Dino Đurbuzović više nije trener ove ekipe nakon što je dogovoren sporazumni raskid saradnje.

Ipak, u Olimpiku nisu dugo čekali da nađu zamjenu za Đurbuzovića jer je za SportSport.ba potvrđeno da će novi trener ovog kluba biti Dragan Radović.

Ovaj iskusni trener u dosadašnjem dijelu sezone bio je na klupi Slavije, ali je odlučio prihvatiti ponudu kluba s Otoke.

Za Radovića će ovo biti treći angažman na klupi Olimpika jer je već dva puta bio šef stručnog štaba popularnih Vukova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Radović će već danas odraditi prvi trening s ekipom, a već sutra bi trebao debitovati na klupi kada će Olimpik na domaćem terenu ugostiti ekipu Metalleghea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi