Piksi o Vlahoviću: Trebao je ostati u Fiorentini da bi igrao za reprezentaciju

Šaljiva poruka

Piksi o Vlahoviću: Trebao je ostati u Fiorentini da bi igrao za reprezentaciju

E. Ganibegović

Reprezentaciju Srbije u junu mjesecu očekuju četiri utakmice Lige nacija. 

Drugog juna u Beograd stiže Norveška, tri dana kasnije stiže i Slovenija, a onda slijede gostovanja u Švedskoj i Sloveniji.

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi prošlog petka objavio je skraćeni spisak fudbalera, a na njemu nema Dušana Vlahovića zbog povrede.

On nije bio ni na prošlom okupljanju reprezentacije, odnosno otkako je prešao u Juventus, a selektor se odlučio našaliti s tim. 

"Izgleda da je trebalo da ostane u Fiorentini da bi igrao za reprezentaciju (smijeh). Bio sam u kontaktu sa ljekarima iz njegovog kluba, ima problem sa bolovima u preponama. Zbog toga nije tu", pojasnio je Stojković.  

Podsjetimo, na Svjetskom prvenstvu Srbija je smještena u grupu s Brazilom, Švicarskom i Kamerunom.

Spisak Srbije za utakmice Lige nacija

Golmani: Predrag Rajković (Reims), Marko Dmitrović (Sevilla), Vanja Milinković Savić (Torino), Marko Ilić (Kortrijk).

Odbrana: Stefan Mitrović (Getafe), Nikola Milenković (Fiorentina), Matija Nastasić (Fiorentina), Strahinja Eraković (Crvena zvezda), Miloš Veljković (Werder Bremen), Strahinja Pavlović (Basel), Aleksa Terzić (Fiorentina), Erhan Mašović (Bochum).

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Vezni red: Ivan Ilić (Verona), Saša Lukić (Torino), Uroš Račić (Valencia), Nemanja Maksimović (Getafe), Nemanja Gudelj (Sevilla), Marko Grujić (Porto), Filip Mladenović (Legia), Mihailo Ristić (Benfica), Darko Lazović (Verona), Nemanja Radonjić (Benfica), Andrija Živković (PAOK), Filip Kostić (Eintracht), Filip Đuričić (Sassuolo), Sergej Milinković Savić (Lazio), Dušan Tadić (Ajax).

Napad: Aleksandar Mitrović (Fulham), Luka Jović (Real Madrid), Đorđe Jovanović (Maccabi Tel Aviv).

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi