Juventus "mućka" oko transfera: Žele sjajnog igrača, ali za "siću"
FOTO: EPA

Imaju svoj plan

Juventus "mućka" oko transfera: Žele sjajnog igrača, ali za "siću"

H. Zilić

Zanimljivo će ljeto biti i u Italiji kada su u pitanju transferi.

Tamošnji mediji pišu da bi Kalidou Koulibaly mogao pojačati redove Juventusa.

Pomenuti defanzivac ima ugovor sa Napolijem do ljeta 2023. godine i traže 40 miliona eura.

Međutim, Juventus ne želi da baš toliko isprazni kasu, pa je Napolitancima spreman ponuditi isplatu na rate ili opciju manje cijene, plus dva igrača, što će na jugu Italije teško prihvatiti.

Koluibaly se i ranije dovodio uvezu sa Juventusom, ali cijena mu je bila veća i Stara dama je brzo odustala.

Čini se da Juventus rasteže cijelu priču kako bi finansijski što bolje prošao u realizaciji ovog transfera, a sa druge strane Napoli vidi šansu da dobro zaradi od prodaje Senegalca.

I Barcelona je zainteresovana za Koluibaliya, ali teško da Katalonci u ovom trenutku mogu ispratiti zahtjeve Napolitanaca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sa druge strane Juventus je iskusni lisac u pregovorima i monge je transfere ranije prebacio na svoj mlin u finansijskom pogledu, no vidjet ćemo kako će i da li će omekšati Napoli ovo ljeto.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Dođel brat Halid onda cu morat gledat Juventus iako ne zelim :( brat pogba je vec tu. :( Zelim im zlo, opet cetvrti da budu!!!
4 9
Salence
@HarisADP Briga i mene i sve druge što ti misliš da je nešto tvoj klub,i koji je to klub,i šta je tu uopšte tvoje.Ne znam zašto misliš da predstavljaš išta relevantno,mislim,rječnik,odgoj i znanje su ti na nivou maloumnog dvogodišnjaka,no po načina kako psuješ i koliko često psuješ vidi se da nisi smo dvogodišnji kreten,nego nesretni dvogodišnji,ne kreten,nego kretenčić.Nije anjeli,nego Agnelli,nije nedved,nego Nedved i nije alegri nego Allegri.Dva l ,i obavezno veliko slovo prilikom pisanja imena.Nije "presto,pogledo"nego prestao i pogledao,i to nema veze s greškama u tipkanju,nego s neobrazovanjem i primitivizmom.Izgleda da su te dvije stvari jedine stvari u kojima si u životu dobar.Nije baš za pohvalu,no dovoljno je za glasnu prepirku u kladionici ,ili za šankom.Znaš zašto ti pišem?Pa uvjek kad su pametni zašutjeli,i pustili budaletine da laju,uvjek je ispalo sranje.Uvjek.Istorija je tog prepuna.Voli kog hoćeš,mrzi,navijaj,kog briga,Štulić bi ti rekao"pršut si ,zapamti!"samo se ponašaj kulturno.I ja ti neću ispravljati postove.samo budi fin,manje laj,i to jbm zadrži za sebe srećo moja,i svoje najbliže,siguran sam da ćeš naći u rodbini osobe koje će ti to tolerirati.Kako god,to nije način na koji se komunicira s strancima po internetu.Pamet u glavu Harisu,dobar budi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti