Piksi je od početka vjerovao u ekipu i uspjeh: "Kakav bre eventualni plasman na SP?"

Vjerovao je u pobjedu u Lisabonu

Piksi je od početka vjerovao u ekipu i uspjeh: "Kakav bre eventualni plasman na SP?"

Endin Čaušević

Reprezentacija Srbije sinoć je uspjela izboriti direktan plasman na Svjetsko prvenstvo.

Mundijal će se naredne godine igrati u Kataru, a tamo ćemo gledati i reprezentaciju Srbije koja je sinoć došla do velike pobjede u Lisabonu protiv Portugala.

Srbija je pobijedila u Lisabonu sa 2:1 iako su gubili sa 1:0 već od druge minute ove utakmice.

No, pola sata kasnije Tadić je poravnao na 1:1, a odlučujući trenutak desio se u 90. minuti kada je Aleksandar Mitrović postigao pogoddak za 2:1 i veličanstvenu pobjedu Srbije.

Velike pohvale nakon meča dobio je i selektor Srbije legendarni Dragan Stojković koji je napravio odličan rezultat u kvalifikacijama.

Popularni Piksi je vjerovao u pobjedu u Portugalu što je pokazao i pred odlazak u Lisabon. Jedan od novinara ga je pitao o plasmanu na SP, a njegov odgovor pokazao je koliko vjeruje u svoj tim.

"Da li bi eventualni plasman na Svjetsko prvenstvo bio vaš najveći trenerski uspjeh", pitao je jedan od srbijanskih novinara, a onda je Piksi jasno odgovorio.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Kakav bre eventualni plasman na SP? Mora da idemo u Katar", jasno je poručio selektor Srbije.

Top Komentari

Zaccheroni
Pa je li dosta vise clanaka o Piksiju i srbiji?!? Evo i Hrvatska je prosla i Njemci itd...
5 1
user1605368976
Piksi je bio igračina u svoje vrjeme i nije čudo što su se direktno plasirali
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti