Cordoba se oglasila o stanju Gudelja: Hvala vam od srca u njegovo ime

Situacija je mnogo bolja

Cordoba se oglasila o stanju Gudelja: Hvala vam od srca u njegovo ime

Samir Mlaćo

Španska Cordoba oglasila se o stanju Dragiše Gudelja koji je jučer ponovo pao na terenu tokom prvenstvene utakmice.

Isti slučaj Gudelj je imao u martu, tada je bio klinički mrtav par minuta, ali doktori su ga uspjeli spasiti. Nastavio je sa obavezama u klubu, a jučer je u duelu Melille i Cordobe srušio se na terenu.

Tačnije, srušio se, pa ustao i jasno je bilo da su mu se javili novi problemi. Svi su bili u šoku, doktorci su brzo utrčali i kolima hitne pomoći odvezen je u bolnicu.

Sada se oglasio njegov klub i zahvalio svima koji su pružili podršku Gudelju u ovim teškim momentima. Naveli su da se on osjeća u dobrom fizičkom stanju.

"Obaviještavamo javnost da će Dragiša Gudelj biti podvrgnut posebnom režimu treninga. Medicinske službe su potvrdile da se igrač onesvijestio tokom utakmice sa Melilom, ali se sada nalazi u dobrom fizičkom stanju. Još jednom, želimo da izrazimo zahvalnost na saradnjih i poštovanje prema svima, zbog njihove ljubavi koju su pružili našem fudbaleru.

Oglasi

U ime Dragiše Gudelja, hvala vam puno od srca" naveli su iz Cordobe.

Njegov mnogo poznatiji brat Nemanja Gudelj dobio je pitanje novinara o stanju brata.

On je potvrdio jako lijepe vijesti i obradovao planetu.

"Razgovarao sam sa njim neko vrijeme. Sve je dobro, hvala", kratko je odgovorio Nemanja Gudelj, inače član Seville.

Dragiši Gudelju je u martu ugrađen defiblirator, ali on je nastavio trenirati i igrati. Mnogi su tada kazali da se treba prestati baviti nogometom, no on je odlučio drugačije.

Da li će sada promijeniti odluku, ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi