Dragulj Benfice: Otkad sam postao poznat, djevojke mi na Instagramu šalju gole slike

Zanimljiva izjava

Dragulj Benfice: Otkad sam postao poznat, djevojke mi na Instagramu šalju gole slike

Portugalsko čudo od djeteta Joao Felix govorilo je za tamošnje medije o svemu pomalo, a između ostalog se dotakao i svoje tržišne vrijednosti.

Inostrani mediji uporno špekulišu o tome da će on na kraju aktuelne sezone napustiti klub i za oko 150 miliona eura preći u neki od najvećih evropskih klubova kao što su Real Madrid, Barcelona ili Juventus.

Ipak, ovaj 19-godišnjak smatra da ne vrijedi toliko novca već tek dva miliona eura.

"Trenutno ne razmišljam o budućnosti, samo mislim na Benficu i tome kako ću pomoći timu da se domogne titule. Moj san je uvijek bio da igram za neki od najvećih klubova u Evropi. Španija ili Engleska? Preferiram Španiju. Što se tiče tržišne cijene, ne razumijem se mnogo oko toga. Ja samo igram fudbal i zasad sam ovdje. Koliko vrijedim? Ma dva miliona eura, to je dobro", kaže Felix.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Inače, on je dodao da mu, otkad je postao poznat, brojne djevojke preko Instagrama šalju golišave fotografije ali da ih on sve odbija.

Top Komentari

Adnanos
Ja mislim da je peder ako je ovo istina. A zavisi i kakve djevojke mu šalju slikice
1 2
Alkma
Ma ja mislim iskreno da ti neces nekj igrac biti gledao sam te protjv Dinama u ove dvije utakmice nista
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije