Drake može odahnuti: I Cristiano Ronaldo ima svoje "prokletstvo", a u pitanju je film!

Nije igrao u polufinalu kada bi izašao ovaj film

Drake može odahnuti: I Cristiano Ronaldo ima svoje "prokletstvo", a u pitanju je film!

Endin Čaušević

Najveća senzacija četvrtfinala Lige prvaka sigurno je ispadanje Juventusa koji je sinoć u Torinu poražen od Ajaxa sa 2:1.

U prvom duelu koji se igrao prije sedam dana u Amsterdamu bilo je 1:1 i mnogi su očekivali da će Stara dama završiti lagano posao na svom terenu. Međutim, Ajax je odigrao fenomenalnu utakmicu i sve šokirao plasmanom među četiri najbolje ekipe u Evropi.

Ovo je sigurno veliki udarac za Juventus koji već dugo sanja titulu Lige prvaka, ali i za Cristiana Ronalda kojeg po prvi put nakon 2010. godine nećemo gledati u polufinalu ovog takmičenja.

Posljednji put to se desilo prije devet godina kada je Real Madrid šokantno ispao u osmini finala od Lyona. No, svi bruje o tome da i CR ima svoje "prokletstvo" kada su u pitanju neočekivani porazi.

Naime, već danima se priča o poznatom reperu Drakeu koji je donio nesreću klubovima u Evropi. S kojim god igračem se Drake uslikao prije utakmice taj klub bi izgubio meč i mnogi su Drakea prozvali kao "prokletstvom" za fudbalere i njihove klubove.

Ipak, Drakeu će pasti kamen sa srca kada vidi da nije jedini koji donosi nesreću u fudbalu. Naime, Ronaldo je ispadao iz Lige prvaka prije polufinala kada bi god izašao film "Toy Story".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

To se prvi put desilo 2010. godine kada je izašao "Toy Story 3", a sada i ove godine kada je objavljen film "Toy Story 4". Ipak, olakšanje za Portugalca je sigurno vijest da će to biti i posljednji nastavak ovog filma.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi