22

Komentari (22)

ZeljoZeljo
adis_D11m, ti veze nemas sa situacijom koju je Radnik odveo u Evropu. Sto su Sloboda i Celik dobili licencu da igraju premijer ligi. Znas li samo koliko su oni imali dugova sto ne vjerujem da su i ispaltili sve a i ako su, dobro su kasnili.Prosle godine Borac nije kao prvak RS lige usao medju najbolje jer je imao dug koji je kasnije dogovoren sa traziocem, ali kasno.Celik ostao koji je trebao ispasti.Sad da bi zbog srpski clanova u FS opet ostavili zenicki i tuzlanski klub napravise kompezaciju za Radnik a na stetu Zelje. Opet politika kroji sudbinu klubova.
Fareus1921
Jednostavno su amateri
magistar
Radnik je pobjedom mogao zaraditi za mirnu luku i sredinu tabele, ovako, grčevita borba za opstanak sa Zvijezdom i Mladosti, borbu za Evropu kao predstavnik RS u narednim godinama će voditi Borac u koji ulaze velike pare.
Dobojlija
Zao mi je druze ,ali svi klubovi predstavljaju BiH ,nema nikakve tzv rs,to nigdje ne pise niti se spominje u UEFA I I FIFI
ZeljoZeljo
Da je Radnik otisao u Evropu regularno a ne politicki, navio bih za njih, ovako zelio sam da ispadnu.To sto su Zelji napravili, sad im se osvetilo.Nek sad plavi traze ostetu od FS za ne igranje u kvalifikacijama.Jebo ih Radnik i i lobi koji je ostetio Zeljeznicar. Ovdje u Bosni i Hercegovini politika je i u sportu. To treba objasniti majmunima iz UEFE pa da zabrane ucesce svih BH timova u evropskim takmicenjima dvije godine a zaprijetiti i reprezentaciji.
ArminA
Druze ,jebe mi se za nasim klubovima iskreno. Livadarska liga ,samo reprezentaciju ne diraj ,povedite racuna da izaberete dobru skupstinu koja vam nece krasti i lagati a onda ostalo...
adis_D11
Radnik i jeste otišao regularno a ne politički,a to st tvoj seljo nije je sam kriv jer buraz prvo dugove plati pa igraj.Ups pardon seljo je platio dugove al malo kasno!Pasa ako treba da mi daš moje pare do 1. onda mi ih daj do prvog ne ni 2. ni 3. ni 4. nego 1. Znas nije Uefa BiH pa da ti gazda da platu kad on hoće.Sami ste krivi ne krivi te druge.Radnik je samo iskoristio priliku koja mu se ukazala radi vaših nesposobnih ljudi koji su vas vodili ili vode.
dadopd
Jest mi drago ko ih sisa trebao je Zeljo da igra .
BN78
Biti realan,Radnik nije bolje ni zaslužio,,Žižović je još jedanput pokazao da je ziheraški trener u bolje nije ni zaslužio.Kozić nije dostojna zamjena Lučiću,možda je dobar za Fabriku ali za Radnik ne,Zukić kopačke ne može čistiti Irfanu.Sve u svemu bolji klub je otišao dalje,a nama ostaje ona dobro smo igrali ali ispali,ali na našu žalost to nigdje se ne evidentira.Putuj Evropo,kukuruz liga je za nas sa klubovima poput Zelje,,Veleža,Širokog Brijega.
m1rnes
za kojeg li "giganta" ti navijas da mi je znati
milivoje
Bruko jedna iz Bijeljine,mrš na selo nazad,ponadali se papci.
ljoze01
Karma kad zove nema mogucnosti odbijanja poziva... eto vam sad za sve necasne radnje
HareHare92
Ovdje ne pomaze ni lobi iz entitetskog saveza, ni Krstajic ni advokat Petrovica koji je clan uprave Radnika i gle cuda i predsjednik jedne od komisija entiteskog saveza, na kraju ce sve iskihati
ljoze01
Đuka
Bosanac1985
Od 5 penala 3 promašiti.... Ccccc.....
HareHare92
Sa zaslugom ! Ebo vas Slavko Petrovic, Dragan Nikolic advokat mu koji je ujedno i clan uprave Radnika i predsjednik disciplinske komisije fudbalskog saveza RS-a, i komplet lobi iz entitetskog s aveza koji vam je i izborio ucesce u kvalifikacijama !
ArminA
Svaka cast za golmana od Radnika. Moje misljenje je da je onaj prvi penal sto je Dalibor odbranio regularan i da nije trebao biti ponovljen. Na kraju osta zal ali sta je tu je.
VelaHavle
Kad se rijese primitivnog trenera Zizovica koji forsira valjanje i lezanje na terenu od 60. minute ako ima pozitivan rezultat, onda mogu ocekivati da ce dobijati ovakve utakmice... takav nacin u fudbalu uvijek bude kaznjen kosmickom pravdom... pogotovo protiv europskih klubova poput Sarajeva, Spartaka i dr.
6HM6
Zao mi je nogometasa,al mi je drago sto su ispali zbog onih zastava iz gola,sad fino mogu obrisati suze istkm ;)??????????
Ramoramo
E neka. Obrtšite suze zastavama koje su bile iz gola.
dobojan90
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.