Dražen Bagarić ima novi klub

Ništa od povratka u Premijer ligu BiH

Dražen Bagarić ima novi klub

Samir Mlaćo

Kolubara iz Lazarevca tone nakon izbacivanja u drugi rang srbijanskog nogometa.

Mehmed Ćosić i Damir Sadiković su digli sidro, a sada je to učinio i bivši napadač Širokog Brijega i Sarajeva Dražen Bagarić.

Bagarić se vraća u Hrvatsku, tačnije potpisao je za drugoligaša Dugopolje.

[DRAŽEN BAGARIĆ - novi igrač Dugopolja] Sjajni napadač prvoligaškog kalibra nova je udarna igla momčadi Borisa Pavića....

Posted by NK Dugopolje on Tuesday, August 8, 2023

Sve je ozvaničeno, te će Bagarić sarađivati sa bivšim trenerom Čelika Borisom Pavićem.

"Sjajni napadač prvoligaškog kalibra nova je udarna igla momčadi Borisa Pavića. Kao što je prošli tjedan predsjednik Smodlaka i najavio, na Hrvatske vitezove stigla su dva odlična pojačanja.

Oglasi

Najprije Bruno Burčul, a sada i Dražen Bagarić. U svojoj karijeri odigrao je preko 100 utakmica u HNL-u u dresu Splita, a osim za Split nastupao je za Sarajevo, Široki Brijeg, Shakhter Soligorsk, Olimpiju, Ashdod, Honku, Kolubaru, a u sezoni 2012./13. kao mladi igrač bio je poslan na posudbu u naš klub i u 17 utakmica je zabio 3 gola", stoji u objavi ovog kluba.

U Premijer ligi naše zemlje Bagarić je upisao 85 nastupa uz 24 pogotka i 13 asistencija.

Rođen je u Austriji, a bio je i mladi reprezentativac Hrvatske.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Upisao je četiri nastupa uz jedan pogodaka, a sada sa 30 godina vraća se u Hrvatsku.

Dugopolje novu sezonu otvara gostovanjem kod Sesveta za vikend.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi