Dream team koji niko neće moći zaustaviti: Sastav Barce za narednu sezonu je jak kao NATO!

Katalonci dovode pojačanja

Dream team koji niko neće moći zaustaviti: Sastav Barce za narednu sezonu je jak kao NATO!

Obzirom da prelazni rokovi u svim ligama petice uskoro počinju, tako kreću i špekulacije o tome kako će izgledati sastavi evropskih velikana naredne sezone.

Većinom u tim sastavima ima dosta mašte novinara, ali kada je u pitanju potencijalni sastav Barcelone, čini se kako je tu sve jasno.

Katalonci su ove sezone osvojili La Ligu, ali su u Ligi prvaka ponovo podbacili pa će uprava uložiti nova sredstva kako bi pojačala igrački kadar.

Prije nekoliko mjeseci je doveden Franki de Jong iz Ajaxa, a on će se klubu priključiti kada počne prelazni rok. Iz Amsterdama bi u paketu s njim trebao doći i štoper Matthijs de Ligt čiji transfer još nije ozvaničen, ali bi trebao biti u narednom periodu.

Tako će defanzivni i vezni red naredne sezone biti dodatno pojačan, a napad bi trebao biti najubojitiji u Evropi. Osim Lea Messija i Luisa Suareza, tamo bi se trebao naći i Francuz Antoinne Griezmann koji je prije dva dana objavio da odlazi iz Atletica. Španski mediji ga već vide u dresu Barcelone, a i ovaj transfer bi trebao biti ozvaničen u narednim danima ili sedmicama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čini se kako je za sada najneizvjesnije ko će s klupe predvoditi ovaj Dream team. Da li će to bi Ernesto Valverde ili neko drugi?

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amadeus21
Tako se govorilo i kad je Coutinho došao...znamo šta je dalje bilo.
5 0
Chepich
A idiotskog naslova, ne mogu da vjerujem
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi