Hakovana Barcelonina stranica: Alexandre Lacazette novi napadač katalonskog kluba?

Greška ili?

Hakovana Barcelonina stranica: Alexandre Lacazette novi napadač katalonskog kluba?

E. Čaušević

Navijači Barcelone su u potpunosti zbunjeni nakon današnje objave katalonskog kluba na zvaničnoj stranici.

Naime, na društvenim mrežama se nevjerovatnom brzinom proširila fotografija sa zvanične stranice Barcelone na kojoj piše da je Alexandre Lacazette novi napadač ovog kluba.

Objava o Lacazetteu kao fudbaleru Barcelone još uvijek se nalazi na zvaničnoj stranici ovog kluba, a navijačima nije jasno da li je klub zaista završio transfer ili im je hakovana zvanična stranica.

Ni španskim medijima još uvijek nije baš najjasnije šta se dešava, te da li je francuski napadač zaista sve dogovorio s Barcelonom. Sigurno je da će se i Barcelona ubrzo oglasiti i dati objašnjenje šta se dešava.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi