Objašneno zbog čega se Alexandre Lacazette nalazi na zvaničnoj stranici Barcelone

Nije jedini

Objašneno zbog čega se Alexandre Lacazette nalazi na zvaničnoj stranici Barcelone

E. Čaušević

Glavna tema navijača Barcelone je Alexandre Lacazette nakon što se na zvaničnoj strani katalonskog kluba pojavilo njegovo ime, te su mnogi pomislili da je on novo pojačanje ovog tima.

Navijači Barcelone su ostali veoma zbunjeni kada su vidjeli ime napadača Arsenala na njihovoj zvaničnoj stranici i mnogi su pomislili da je neko vjerovatno hakovao ovu stranicu ili čak da je Lacazette novi igrač Barce.

Ipak, nakon sat vremena pojavilo se i objašnjenje za to iako se katalonski klub još nije oglašavao na ovu temu. Naime, Lacazette je samo jedan u nizu igrača kojeg Barcelona prati ili je nekada igrao protiv ovog kluba pa ima svoju statistiku na zvaničnoj stranici.

Španski mediji su objasnili da su tu profili mnogih fudbalera koji su nekada igrali u Barceloni ili imaju neke veze s katalonskim klubom. Od igrača koji su davno završili karijere, pa do onih koji još uvijek igraju.

Lacazette je igrom slučaja završio kao glavna tema zbog nedavnih špekulacija da bi karijeru mogao nastaviti u Barceloni. No, navijači Arsenala mogu odahnuti jer od toga neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kao za primjer ponudili su Sidyja Konea koji nastupa za Thonon Evian, te se i on nalazi u Barceloninoj bazi podataka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zaštita Identiteta
Vi se uhvatli za ove "levate", malo istraživačkog novinarstva vam ne bi škodilo da stvari učinite zanimljivijim. U ovoj istoj bazi sam naišao na Emira Spahića, Miralema Pjanića, Edina Džeku...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi