"Imam sedmero djece s četiri različite žene, a sada sam slobodan"

Royston Drenthe za Radio Marca

"Imam sedmero djece s četiri različite žene, a sada sam slobodan"

E. Škorić

Royston Drenthe, bivši igrač Real Madrida, ponovo se vraća na scenu.

Drenthe je prije nekoliko godina bio član Reala, no danas je ipak u skroz drugoj nogometnoj razini, pa je prihvatio da igra za četveroligaša Racing Murciju.

Nedavno je govorio o tome da je sretan zbog povratka u Španiju, a novinare naravno zanima sve oko njega. Otkrio im je sada kako stoje stvari...

"Imam sedmero djece s četiri različite žene i sada sam slobodan čovjek", rekao je Drenthe za Radio Marcu.

Što se tiče sportskih motiva, ne nedostaju mu, ali priznaje da nije skroz spreman.

"Moram da radim stvari korak po korak, još nisam spreman da igram, mislim da moram da smršam jedno tri kilograma. Od ponedjeljka sam na dijeti, uvijek sam puno jeo jer tetke jako dobro kuhaju", dodao je Nizozemac.

Prisjetio se Madrida i života u španskoj prijestolnici.

"Imam jako lijepe uspomene. Madrid je grad koji mi se čini kao moj dom. Isprva mi je tamo najbolji drug bio Robinho, a kada je on otišao, to je postao Guti".

Najzad, tvrdi da je ozbiljan pred početak nove nogometne avanture.

"Plan je pokazati da nisam ovdje zbog smijeha, želim pokazati ljudima šta mogu, doći do kraja ove sezone i vidjeti šta moje tijelo kaže".

Top Komentari

user1593552852
Oj jeste dosadni s ovim likom vise
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi