Dresovi reprezentacije Italije za susret protiv BiH ostavljaju bez daha, ali doslovno

Puma nije razočarala

Dresovi reprezentacije Italije za susret protiv BiH ostavljaju bez daha, ali doslovno

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina će višemjesečnu pauzu bez utakmica prekinuti u petak na stadionu Artemio Franchi.

U susretu prvog kola novog izdanja Lige nacija Zmajevi će gostovati Italiji. Azzurri će igrati u zaista prekrasnim dresovima.

Puma je danas predstavila domaću garnituru novih dresova italijanske reprezentacije i ovaj proizvođač sportske opreme definitivno nije razočarao.

Dresovima dominira plava boja, dok ucrtani detalji simbolizuju renesansu selekcije Azzurra koji predvođeni Robertom Mancinijem na terenu djeluju odlično.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Utakmica Italija - BiH igra se s početkom u 20:45. Ove dvije selekcije sastale su se i kvalifikacijama za EP. Italijani su slavili oba puta.

Top Komentari

enko
I nasi ostavljaju bez daha,vazda isti sad bi trebao neko javno objaviti detalje ugovora sa adidasom,pa da vidimo gdje je zapelo,heli do drugog pocasnog posrednika,pardon predsjednika.
1 2
Lud
Nidje veze ... jos im samo masnice fale!! Pa nisu manekeni ili mozda jesu ....
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti