Državni inspektori posjetili trening Napolija, Gattuso ih napao

"Mi smo uzoran tim"

Državni inspektori posjetili trening Napolija, Gattuso ih napao

E. Škorić

Trenera Napolija Gennara Gattusa uznemirio je posjet od strane državnih inspektora.

Italijanske momčadi krenule su s treninzima, a inspektori obilaze trening centre kako bi provjerili radi li se po protokolima i propisima koji su izdati od strane zdravstvenih vlasti u Italiji.

No, državni inspektori nisu se baš najbolje proveli na treningu Napolija, pošto je trener te momčadi, Gattuso, odlučio da im odbrusi kako je "Napoli uredan i poštuje sve mjere i pravila".

"Mi neamamo šta sakrivati, uzorni smo i pedantni", rekao je Gattuso inspektorima, bijesan jer mu se prekidaju treninzi i stvaraju nepotrebne sumnje u njegov tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli je još prošle sedmice počeo s individualnim treninzima, ali od sutra će biti u mogućnosti da rade pune treninge, kako bi spremno dočekali eventualni nastavak sezone u junu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti