13

Komentari (13)

tuner
imate ziv rezultat? trebali ste 30 komada primiti. ne znam otkud velezovcima onoliko snage.
Zgembic
Umisljeni i prepotentni irski smradovi a pojma sa pojmom nemate.
KviskoKvesic
Zalosno za klub da ih sudije poguraju iz sumnjivih penala a oni AMATERI pa jedva
Zgembic
@KviskoKvesic de ti jednu praljkovacu drmni i uzivaj gledajuci one sto ste im ukrali stadion…
user1579962154
@KviskoKvesic daaa.. sudija radi za nas, nego De mi kazi kako ste vu igrali? Ups.. pa niste nikako
Tz_Niko75
Cuj osto na poslu pa nije igro. I ovi sto su dosli bolje da su ostali. Nidje veze o Fudbalu. A u gostima se ne pika gol.
Mackintosh
Bitno je da ste zabili gol u gostima. Kod kuce kompaktno, 1:0 i onda cuvajte rezultat. Bit ce haira od vas. Lahko je veceras bilo Velezu kad mu tone penala sviraju
Tarik_Hakalo
Ne pika se više gol u gostima :D Kmeee
Ruto
Vidi se da ti je bitno ostavit ušljivi komentar a nemaš pojma o pravilima!!!
*p!p!t@*
O ćao pichkintosh okle tebe u Evropi
user1579962154
@Mackintosh kmeee ukinut je gol u gostima, sto dovoljno govori kako pratis. Shodno tome nisi kompetentan da komentarises hahaha. Bolje kazi ksko ste vi igrali ?
tuner
nikad te ne komentiram, ali tvoji komentari su puni mrznje. ti nisi nista drugo do stoka. ****li ti svi rodjeni majku u supak. eto toliko.
user1597698961
Cuj ovog nalon crvenog htjeli zadrzati 2 1,,kralju kako si se postavio ti si zadrzavao i 0 0,pa i 0 1 pa i 1 1 pa tek onda 2 1 hahahahhaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.