Velež remizirao sa Željezničarom

Dudić: Neko nam je uzeo tri boda

16

Komentari (16)

Kiss
željovac sam ali gol je trebao biti priznat a i Velež je zaslužio pobjedu,bili su bolji ruku na srce
Chwilla
A sto nije sviro 2 penala za zelju to ne pricas
GospodinIzSarajeva
Ajde ne serite picke sa juga!
velez mo
KOJA 2 PENALA PRECKA I GO STO STE DALI NISTE PRVO IZ SESNESTERCA IZASLI,CIST GO NAM PONISTI KOD 1:0,BUDI OBJEKTIVAN DANAS STE TREBALI IZGUBITI,ZELJO JE EKIPA KOJA JE NAJMANJE POKAZALA OD SVIH EKIPA KOJE SU NAM GOSTOVALE,EVO SAMO PROCITAJ AMAROVU IZJAVU
visokohz
ma stidi te se majku vam lopovsku
SrcuDragaBojaPlava
cist penal 94 minut
starmac
Koji penal majmune,sta si ti gledo.Da je 2:0 bilo dobili bi jos po p****ki majmune.
MaloPaznje
Sta koji penal, pa kako je Fajic udario laktom Sipovica trebao je odma tad dobiti crveni klosar smrdljivi.. bolji ste bili nema sta al zakido je sudija i vas i nas..
Fcs
Ti si ba glup.
Mostar
Sta se Vadis Na penale prije penala Velezu je ponisten cist gol o to bi bilo 2-0 I pitanje kojim bi tokom utakmica otisla u svakim slucaju bruka sta Sve Nije sudio protiv nas ponistio gol natezo za vas nategnem mu mamu u usta majku **** I osim vam je reko da je Bio cist gol I ostali navijaci su rekli da je cist gol Fajica ponisten
Mostar
Na penale se vadite nama cist gol ponistava, a Sve se irotilo protiv nas.. M.U.S.V.D.G
Mostar
Ma Mrs ****m te u smrdljivi pakasu Forza Rajvosa
mostarac
Ma kakva 2 bar jedno 5-6 a mars debilu
Kupi_Lee
sportsport.ba = themaniacs.org
Kupi_Lee
Sudijska organizacija kroji Amaru tabelu.
DobarDan
Kad sudi protiv selje ? Godinama ponizavate ovu ionako slabu ligu sa vasim namjestanjem.. Pa ne postoji klub sa kojim ste igrali ove sezone a da nije imao razlog da prigovori na sudjenje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti