26

Komentari (26)

2323
Hvalis Peteva a onda kudis sto nema Radovca..Metode treninga i nacin na koji je dosao na mjesto selektora su nespojive..Doveo ga predsednik Aaveza da gura njegove igrace...Da nije tako ne bi sad pozvao Danilovica koji nije odigrao minute vec mjesecima a tvoj Radovac najbolji igrac Veleza..Ne moze doci na red od tih dilova i talova.Pa onda zove Jovicica iz Gorice a cijeli Prijedor prica da je tata platio masno da mj pozovu sina da bi ga Gorica prodala ovog ljeta...cirkus....
Mackintosh
Dobar je trener ovaj Hasan Dudic. Ali Velez nece dalje od 1. ili 2. pretkola kvalifikacija za Kup Pere Kvrzice
vence
BlueBoys
Samo nek su velike PLATE mješanog mesa
Rigel
Tako je Feđa!!! Treba nam još takvih koji igrače prijavljuju na minimalac i ne plaćaju državi doprinose i poreze. Takvi kao tvoj gazda i gazda Tuzla City-ja grade ovu državu, al u qrcu!
enko
Riga,rigam ti se na tvoju objavu
Rigel
Pokucat će finansijska policija na vrata, samo polako.
MUSVDG81
@Rigel sjaši više, dosadan si
Velez.Red
Majmune. Pogledaj malo izvjestaje.
Rigel
Majmun te sklepao! Pogledao sam ja izvještaj, a pogledat će aBd i Finansijska policija i SIPA kad bude hapsila! Sa 600.000 KM troškova za plate svih uposlenika kluba, ne biste osvojili ni 10 bodova u prvenstvu.
VelikiMislilac
Fedja brate, budi svjestan da ce se opet, ako uvežeš 3 poraza, sto je normalno da se nekad desi kada ekipa padne u formi, naci oni isti lajavci i prozivati i pljuvati. Budi spreman na to i izdrzi to jer velika vecina navijace ce i tada biti uz tebe. Pusti nas, grebo nas. Guraj do kraja, znas kakav smo mi narod, oni najbucniji su u prvom planu. Sad je vrijeme za kritike i da se ispravlja sve sto nije valjalo, sad je vrijeme da se pocne radit. Ne treba dati EUforiji da uzme maha. Zakotrljalo se je, a kad se zakotrlja ide to, sad tek pocinje. Fedja bRAt si!
starmac
Dovedite MANEVA!Rješit ćemo odbranu.
lord.boba
Nerealne uslove postavlja, zato i nema kluba...
SamoVelezMostar
kakav manev...covjek godinu dana neigra nogomet....
Velez.Red
Koji ce ti ***** manev. 2 god nije igrao. Ko ga ****
ghast0
Zamisli budeš prosječan ili ispodprosječan igrač samo da bi kroz par godina postao zvijezda ili legenda kao trener. Svaka čast Feđa!
lord.boba
Klop nije bio ni prosjecan igrac pa je najbolji trener na svijetu. Ima nesto sto se zove vizija, fudbalska inteligencija?
ghast0
Pa na to i mislim, stvarno lijepa priča. Neka mu je puno sreće u budućnosti.
velez mo
FEĐA MAJSTORE KAPA DO PODA,I ŽELIM TI DA ŠTO DUŽE OSTANES NA KLUPI VELEŽA,SVE NAJBOLJE
goku_iz_sirokog
Čovjek je pokazao veličinu i hrabrost jer je ostao u Velezu kad mu je bilo tesko. Kod nas je uobičajeno da treneri bjeze i ostavljaju ekipu cim se krene pravit pritisak na njih.
VelikiMislilac
Ti si meni posto nekakav drag sa svojim pozitivnim komentarima
xeRed
Goku je raja i realan covjek, bez mrznje u komentarima. Volio bih da je vise ovakve raje po forumima i chatovima kada su skriveni iza nadimka. Ako provalim ko je, placam mu kafu kad budem u Sirokom.
goku_iz_sirokog
Nema mrznje haha, samo rivalstvo
ragge
Naš je Duda Alex Ferguson
Brigata_rossa.1981
Naš je DUDA ALEX FERGUSON!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.