Rođeni izgledaju odlično

Dudićev "+4" faktor

18

Komentari (18)

RamboIzzMostara
Poganijih ljudi nema od ovih Seljaka 87. Ipak se Seljesnicar seljacko drustvo sa seljackim navijacima. Feđa je izmislio fudbal za morža Amawaaa
enko
Papagaj,hoces reci corav papagaj ubode par zrna
rodjak
ziza je najbolji,nadam se da ce jos dugo ostati na klupi medjugoraca
nemozetako
puna podrska treneru medjugoraca. Radis oravi posao samo naatavi u ovom ritmu
Realist
Tako je podrska treneru i kazne igracima
Prazina
Pazi ti ovo, seljaci izgledaju odlično na +4 boda, a Zrinjski na +4 u velikoj krizi, Mladenu se stolica trese i ostale gluposti??? Vi stvarno niste normalni s tim seljacima iz Vrapčića
Mostarac78
Sta ima gradjanin ? Kako ti je kuci?
Zaccheroni
Mi igramo lopte a vi se igrate rata po gradu,mi crtamo linije na terenu vi crtate linije razdvajanja,mi vas uopste ne nazivamo a ti nas zoves seljacima i mi VOLIMO NASEG TRENERA DUDICA A VI MOZETE DA MU GA DUDLATE. 15 I OVIH +4. Prazina,GRAD JE NAS!!!
Pikachu11
Glupane pogledaj raspored u Veleza i Zrinjskog.
Alpasinacxx
Realno Sarajevo bi sa istim rasporedom imalo vjerovatno nulu na svom kontu bodova. A važe za glavnog kandidata za titulu.
JointUnion87
Uz dužno poštovanje, Sarajevo nije glavni kandidat za titulu. Neka se niko ne ljuti.
milozadrago
realni prati svog selju svake godine isto na pocetku se dignete do neba i prvih par kola se dizete a onda se uvucete duboko u rupe i ne izlazite i tako 7 godina.
Santi
Dudic izjavio nakon Sirokog da ne zna kako su dosli do boda. Dudic izjavio nakon Zelje da su ih rasturili. Dobili su i to jenizjavio superiorno Zrinjskog. Napise se onda clanak da uz naporan rad i sreca pogleda, a ne ovako hvalisanje, a sam Dudic izjavio za dvije tekme da su bili katastrofa
Zaštita Identiteta
Dobro ste se potukli u Hercegovini, samo ne spuštajte gaće ovim nam komšijama ko što ste prošle godine i možda umjesto hejta dobijete više respekta u glavnom gradu :)
Njosa
moze naravno, pustit cemo vama a njih cemo dobijat, da nas tapsete po ramenu. Dodjes, nadigras, uzmes bodove, al pustanja i dogovaranja na janjetini vise nema, ljutili se vi il ne ljutili
Zaštita Identiteta
Nema potrebe, samo se jednako tući sa svima i boriti protiv svih... mene stid svih dogovaranja, al janjetina može uvijek haha :)
papagaj
Sta ga ba dižete u nebesa prosjecan trener i čorava koka ubode par zrna
fera22
hajde indijanac ti znas ko valja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.