Duel titana na Wembleyju: Navijačima Arsenala je bolje da ne gledaju kvote na kladionici

Finalni okršaj FA Kupa

Duel titana na Wembleyju: Navijačima Arsenala je bolje da ne gledaju kvote na kladionici

E. Čaušević

Sezona u Engleskoj danas se zvanično završava finalnom utakmicom FK Kupa u kojoj se sastaju Chelsea i Arsenal.

Londonski klubovi nisu imali baš neku sezonu za pamćenje, a to se posebno odnosi na Arsenal koji je u Premiershipu totalno zakazao. Za oba tima danas će biti šansa da barem malo spase što se spasiti da i s peharom završe dugu sezonu.

Utakmica FA Kupa tradicionalno se igra na Wembleyju, a sigurno da je jedina žal što će se jedna takva utakmica odigrati pred praznim tribinama.

Oba tima ulaze veoma motivisano u meč, a da su u formi vidjelo se u polufinalnim okršajima. Arsenal je sve iznenadio pobjedom protiv Manchester Cityja, dok je Chelsea bio ubjedljiv protiv Uniteda.

Utakmica na Wembleyju igra se od 18:30 sati, a trenutno se u centru pažnje nalaze kvote pred ovu utakmicu. Posebno su šokirani navijači Arsenala jer nisu očekivali da će kvota na pobjedu njihovog tima biti baš toliko velika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako Arsenal nije blistao u Premiershipu jasno je da je ovakva kvota zaista previše, a posebno jer je u pitanju finalni meč gdje je uvijek sve otvoreno. S druge strane Chelsea je favorit prema kladionicama i za njih će to sigurno biti dodatni pritisak.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovu utakmicu i do OVDJE.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

belajbeg888
Arsenal lagano uzima ovo
3 3
Penderinos
A ja titana i khurca
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi