San još uvijek živi, telefoni rade: James i Icardi za trofej koji se čeka 30 godina!

Kolumbijac i Argentinac postaju saigrači

San još uvijek živi, telefoni rade: James i Icardi za trofej koji se čeka 30 godina!

A. Čaušević

Do kraja prijelaznog roka ostale su još dvije sedmice, barem u Španiji i Italiji. 

Na Apeninima i Pirinejima klubovi mogu dovoditi igrače do 2. septembra, a "potres" na dva evropsku poluotoka bi mogli izazvati transferi Jamesa Rodrigueza i Maura Icardija.

San pod Vezuvom je još uvijek živ. Opcija da Rodriguez i Icardi zajedno stignu u Napoli i tom klubu donesu Scudetto nakon tri desetljaća čekanja je još uvijek u igri.

Corriere dello Sport piše da su kontakti između Kolumbijca i predstavnika Napolija još uvijek u toku, ali problem predstavlja Florentino Perez koji odličnog veznjaka želi prodati, a nikako poslati na posudbu.

Carlo Ancelotti redovno telefonski komunicira s Jamesom uz nadu da će od septembra imati mogućnost da ga opet trenira kao prije nekoliko godina u Realu.

Paretonopei se još uvijek nadaju dolasku i Icardija. Argentinca želi i Juventus, a Inter bi ga radije prodao Napoliju nego Juventusu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Antonio Conte je prekrižio Icardija, Aurelio De Laurentiis je u kontaktu s Wandom Narom, a za realizaciju ovog velikog transfera ima još 15 dana.

Icardi, James, Insigne i Koulibaly. Četiri asa na terenu te stari lisac i trofejni trener Ancelotti na klupi. Zvuči odlično, ali prije toga se treba i realizovati...

Top Komentari

DamirT
I da dodju James i Icardi opet nece nista osvojit
1 12
kenomax
A Mertens i Manolas igraju kriket...
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi