Dugo željeno pojačanje konačno na San Paolu, slijedi drugi dio pregleda

Verdi uskoro potpisuje za Napoli

Dugo željeno pojačanje konačno na San Paolu, slijedi drugi dio pregleda

Teme:

Ofanzivac Bologne Simone Verdi je već dugo velika želja čelnika Napolija, a čini se da će njegov transfer na San Paolo konačno biti realizovan.

Ovaj 25-godišnji fudbaler Bologne je bio veoma blizu prelasku u Napoli i u januaru ove godine, ali kada se očekivala potvrda njegovog transfera on je, ipak, odlučio ostati u crveno-plavom dresu barem do ljeta.

U Napoliju nisu odstali od ovog fudbalera, pa je u proteklim danima dogovoren njegov transfer vrijedan 25 miliona eura, a on je danas u Rimu obavio prvi dio ljekarskih pregleda.

Očekuje se da uskoro bude obavljen i drugi dio pregleda nakon čega će se, zajedno sa svojim menadžerom, sastati sa predjsednikom Napolija Aureliom De Laurentiisom kako bi potpisao ugovor sa svojom novim klubom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pream informacijama iz italijanskih medija, zvanično predstavljanje Verdija kao novog igrača Napolija se očekuje večeras ili sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi