Dugogodišnji fudbaler Liverpoola odlazi na kraju sezone
EPA

Četiri kluba su u igri

Dugogodišnji fudbaler Liverpoola odlazi na kraju sezone

Engleski mediji izvještavaju kako bi na kraju sezone Liverpool mogao napustiti Adam Lallana.

Na Anfieldu je Lallana još od 2014. godine, ali kako je zbog povreda ove sezone pao u drugi plan, sve je izvjesnije da će na kraju sezone potražiti sreću na drugom mjestu.

"Lallana želi da igra, a na to često u ambicioznom Liverpoolu ne može da računa", navode engleski mediji i otkrivaju kako 31-godišnji vezista neće imati problema pri potrazi za novom sredinom jer se već sada neki timovi interesuju za njegove usluge.

U prvom redu je navodno Leicester City čiji su čelnici navodno već uspostavili kontakte s njegovim zastupnikom, a interesovanje su, između ostalog, pokazali još West Ham, Tottenham i Arsenal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool je, podsjetimo, doveo Lallanu iz Southamptona za 31 milion eura. Od 2014. godine do danas je odigrao 175 utakmica u dresu Redsa i pritom postigao 22 pogotka uz isto toliko asistencija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi