Duh Lorisa Kariusa ušao u golmana Genta: Kaminski napravio grešku života

Nevjerovatno kako se spetljao

Duh Lorisa Kariusa ušao u golmana Genta: Kaminski napravio grešku života

E. Čaušević
Teme:

Gent je večeras na svom terenu pobijedio St. Etienne sa 3:2 u meču grupne faze Evropske lige.

Belgijski klub je odigrao odličnu utakmicu i na kraju zasluženo slavio, ali su su navijači strepili u samom finišu nakon nevjerovatne greške golmana Genta.

Naime, kod rezultata 3:1 golman Genta je napravio neshvatljivu grešku. Loše je primio povratni pas jednog od saigrača i lopta je na kraju završila u mrežu domaćih.

Ono što je komično jeste da je Kaminski pokušao stići loptu i ispucati je, ali se spetljao i na kraju je lopta završila u njegovoj mreži. Kaminski može večeras rame uz rame s Lorisom Kariusom koji je također imao nevjerovatan kiks.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Grešku golmana Kaminskog i njegov autogol možete pogledati na OVOM linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi