Đumić strijelac u remiju Darmstadta

Dobra partija bh. stopera

Đumić strijelac u remiju Darmstadta

Povremeni reprezentativac BiH Dario Đumić pružio je večeras dobru partiju za Darmstadt.

Đumićev tim je u sklopu devetog kola 2. Bundeslige na svom terenu remizirao sa Karlsruherom odigravši 1:1, a jedan od strijelaca na ovom meču bio je upravo bh. fudbaler.

U sedmoj minuti utakmice Đumić je pogodio za vodstvo Darmstadta, ali slavlje domaće momčadi nije trajalo dugo, jer je samo dvije minute kasnije stigao odgovor Karlsruhera. Nakon asistencije Wanitzeka na 1:1 je pogodio Hoffmann, a taj gol, ispostavit će se, bio je ujedno i posljednji na meču.

Što se tiče Đumić, po običaju i danas je odigrao svih 90 minuta za Darmstadt, a ovo mu je inače bio drugi ovosezonski gol.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

2. Bundesliga, 9. kolo:

Darmstadt - Karlsruher 1:1

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi