Đumić u idealnom timu 9. kola njemačke 'Cvajte'

Igra sjajno u Darmstadtu

Đumić u idealnom timu 9. kola njemačke 'Cvajte'

Nova sjajna partija Darija Đumića u Darmstadtu nije prošla nezapaženo.

Bh. defanzivac igra redovito za ovaj njemački tim, a u proteklom kolu 2. Bundeslige, osim što je odradio sjajan posao u odbrani, uspio je i da se upiše u strijelce u remiju s Karlsruherom (1:1).

Mediji u Njemačkoj ocijenili su kako je upravo Đumić bio najzaslužniji za bod koji je osvojio Darmstadt, a tamošnji Kicker ga je, između ostalog, uvrstio i u idealnu postavu 9. kola "Cvajte".

Đumiću društvo u odbrani prave Leibold, Pieper i Gamboa, u veznom redu su Fein, Palsson, Blum, Dudziak i Claus, a u napadu Schaffler. Za najboljeg golmana je, s druge strane, izabran Himmelmann.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Našem fudbaleru ovo je drugi put ove sezone da biva izabran u društvo najboljih u 2. Bundesligi.

Top Komentari

Mowzilla
A Žuletu ne valja...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi