Trener sarajevskog tima

Đurbuzović: Cilj je samo jedan - povratak Olimpika u Premijer ligu

M. Šljivak

Fudbaleri sarajevskog Olimpika počeli su danas pripreme za drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.

Novi trener ovog tima Hajrudin Dino Đurbuzović ističe kako je cilj u ostatku sezone samo jedan, a to je povratak ekipe u društvo najboljih bh. timova.

"30 igrača je tu, neće svi ostati, ali biće i dolazaka. Glavni cilj je pripreme odraditi kako treba, imamo plan i program. Naš zadatak je da popravimo igru i plasman i želja je da Olimpik vratimo u Premijer ligu"

"Još uvijek ne znamo pravo stanje igrača. Imali su plan rada tokom pauze, smatram da su igrači to odradili i da će sve zadatke koji su pred njima ispuniti. Mi prvi dio priprema odrađujemo ovdje u Sarajevu, a zatim idemo u Medulin. Imamo dogovorene prijateljske utakmice i radićemo dosta na tehničko-taktičkom planu"; rekao je Đurbuzović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Olimpik nakon prvog dijela sezone u Prvoj ligi zauzima treće mjesto sa 31 bodom, dva manje od vodeće Zvijezde iz Gradačca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi