Olimpik krenuo sa pripremama za proljetni dio sezone

Đurbuzović izvršio prozivku

Olimpik krenuo sa pripremama za proljetni dio sezone

Fudbalski klub Olimpik danas je startao sa pripremama za proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Trener kluba sa Otoke Dino Đurbuzović izvršio je prozivku kojoj su prisustvovala 32 fudbalera.

Na prvom treningu Olimpika pojavili su se sljedeći igrači:

Bandović, Baručija, Bibić, Čalaković, Čizmić, Čvoro, Ćemalović, Duraković, Hodžić, Jusić, Jusufbašić, Karić, Kovač, Milović, Muminović, Osmanović, Rastoder, Sadiković, Stojanović, Šćepanović, Tatar, Zeba, Vukomanović, Selmanović, Bešić, Buljugić, Zeljković, Rikalo, Salčin, Alešević i Selman.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo, Olimpik nakon prve polusezone zauzima treće mjesto na tabeli Prve lige FBiH sa dva boda manje od vodeće Zvijezde, a u prvom kolu proljetnog dijela će ugostiti Velež.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi