Olimpiku samo bod protiv Veleža

Đurbuzović: Remi je najrealniji ishod ovog meča

S. Mlaćo

U derbiju 16. kola Prve lige Federacije danas su na Otoci snage odmjerili Olimpik i Veleža. Zvršilo je 0:0 u jednom veoma zanimljivom meču. Oba tima su imala svoje prilike, međutim mreže se na kraju nisu tresle i zadovoljniji sigurno mogu biti gosti iz Mostara.

Olimpik nakon ovog remija za vodećom Zvijezdom zaostaje četiri boda, a svoj komentar današnjeg meča dao je trener tima sa Otoke Dino Đurbuzović.

"Utakmica je bila premijerligaška, dobra i puna ritma. Velež se pokazao u dobrom izdanju, a mislim da ovo nije naš maksimum danas. Danas su nam nedostajala četiri standardna igrača i to je puno. Dali smo što smo mogli, imali svoje prilike, možda je Velež imao više kontri i polukontri", kazao je trener Olimpika, te dodao.

"Žalimo što nismo pobijedili, imali smo zrelije šanse, a ovaj rezultat je i najrealniji".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Olimpik će u goste Čapljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi