Đurić s klupe gledao ubjedljivu pobjedu Cesene

Cesena u Kupa sa 4:0 savladala Lecce

Đurić s klupe gledao ubjedljivu pobjedu Cesene

Adnan Beganović

U okviru 2. kola italijanskog Kupa fudbaleri Cesene su sa ubjedljivih 4:0 savladali Lecce, a bosanskohercegovački napadač Milan Đurić je pobjedu svoje ekipe odgledao s klupe za rezervne igrače.

Fudbaleri Cesene su bez većih problema nadigrali Lecce. Slavili su sa ubjedljivih 4:0, te su se plasirali u 3. kolo italijanskog Kupa.

Već na samom otvaranju susreta Cesena je preko Ragusa stigle do prednosti i rezultatom 1:0 se otišlo na odmor.

U drugoim dijelu su fudbaleri Cesene ubacili u brzinu više i od 60. do 75. minute su postigli tri gola. Rodriguez je dva puta pogodio mrežu Leccea, a Molina jednom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bosanskohercegovački reprezentativac Milan Đurić, koji bi mogao napustiti Cesenu, pobjedu svog kluba ogdledao je s klupe za rezervne igrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije