Đurić spreman dočekuje nove izazove

Mlai defanzivac u potrazi za angažmanom

Đurić spreman dočekuje nove izazove

S. Mlaćo

Mladi defanzivac i nekadašnji juniorski reprezentativac naše zemlje Andrej Đurić u potrazi je za novim angažmanom.

Đurić je posljednji angažman ima u Čapljini, no sezona u Prvoj ligi je prekinuta nakon jednog kolog nastavka i sve je stalo.

U Prvoj ligi nastupao je i za Igman Konjic, te u PL za Radnik iz Bijeljine, dok je kao junior nastupao za Leotar i Sarajevo.

"Slobodan samm ali nadam se brzo prolasku angažmana. Ima već nekih razgovora, najbitnije je da sam spreman i da spreman dočekujem nove izazove", kazao je Đurić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Đurić je u redovima Akademije FK Sarajevo pružao kvalitetne partije, pa je stigao i poziv u reprezentaciju, a sada se nada da će napraviti pravi potez i da će njegova karijera krenuti uzlaznom putanjom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi