Radosavljević: Uz zalaganje potrebna će biti i sreća

Defanzivac Jedinstva

Radosavljević: Uz zalaganje potrebna će biti i sreća

Jedinstvo iz Bihaća sutra će Pod borićima odigrati zaostalu utakmicu 16. kola 1. lige Federacije BiH.

Crveno-bijeli su u prošlom kolu poraženi u Konjicu, a predstojeći duel protiv Čapljine će za izabranike Safeta Nadarevića biti prilika da prekinu negativnu seriju i nastave borbu za opstanak u prvoligaškom društvu.

"Čeka nas duel protiv neugodne ekipe, svjesni smo da neće biti nimalo lako, no svjesni smo da su nam bodovi neophodni i samo pobjeda dolazi u obzir. Kod igrača je prisutna velika želja, a uz maksimalno zalaganje, potrebna će biti i određena doza sreće", kazao je uoči utakmice defanzivac Jedinstva Duško Radosavljević, dodavši:

"Proteklih dana smo se pripremali, radili smo kvalitetno, tako da očekujem da ćemo na kraju i ostvariti što smo zacrtali."

Ovaj Beograđanin se odmah po dolasku izborio za mjesto u početnoj postavi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Iako je Jedinstvo danas u teškoj situaciji, drago mi je što nosim dres ovog kluba koji iza sebe ima tradiciju. Dat ću sve od sebe da budem od pomoći."

Jedinstvo i Čapljina, podsjetimo, igraju sutra od 15:00 sati.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi