Đurić za tri miliona eura u Chievu?

Traži se zamjena za Paloschija

Đurić za tri miliona eura u Chievu?

Dž. Mrakić

Milan Đurić do kraja dana mogao bi postati novi igrač italijanskog prvoligaša Chieva.

Naime, donedavni napadač prvoligaša Chieva Alberto Paloschi (26), koji je ove sezone postigao osam golova u 21 susretu, napravio je transfer u Swansea City, koji se trenutno u Premiershipu nalazi na 15. poziciji tabele.

Prema današnjem pisanju Tuttomercata, čelnici Chieva pravu zamjenu za Paloschija vide u Đuriću, koji je ove sezone postigao šest golova i upisao tri asistencije u 14 susreta za drugoligaša Cesenu, a cifra koja se spominje kao odšteta za našeg reprezentativca je tri miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Đurić (25) je do sada u državnom dresu Bosne i Hercegovinu, igrajući za U-21 i A reprezentaciju, u deset susreta postigao osam golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi