Đuričić kandidat za klupu Zvijezde 09?

Tvrde mediji iz Srbije

Đuričić kandidat za klupu Zvijezde 09?

Na klupi Zvijezde 09, koja će se najvjerovatnije od sljedeće sezone takmičiti u Premijer ligi BiH, bi moglo doći do promjena.

Klub iz Etno sela Stanišići je trenutno vodeći u RS-u sa sedam bodova više u odnosu na Rudar, a unatoč odličnim rezultatima na kraju sezone trener Miodrag Pantelić bi mogao biti razriješen dužnosti.

Ovaj Novosađanin navodno ne posjeduje potrebnu licencu i umjesto njega na kormilo Zvijezde 09 bi trebao biti promovisan Milan Đuričić, također srbijanski stručnjak, koji je prethodno obnašao funkciju savjetnika u stručnom štabu.

Sportski žurnal iz Srbije navodi kako je Đuričić već obavio razgovore s vlasnikom kluba Borisom Stanišićem, a šta će od cijele priče na kraju biti, ostaje da se vidi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U trenerskoj karijeri Đuričić je vodio nekoliko srbijanskih klubova, između ostalog, Srem, Mačvu, Zemun, Mladost iz Lučana i Vojvodinu s kojom je u sezoni 2009/10. igrao i finale Kupa Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi