Dušan Tadić sinoć protiv Dortmunda postigao najbolniji gol u svojoj karijeri

Zabio se u stativu

Dušan Tadić sinoć protiv Dortmunda postigao najbolniji gol u svojoj karijeri

E. Čaušević

Fudbaleri Ajaxa nastavili su sa sjajnim igrama u Ligi prvaka jer su sinoć u gostima pobijedili Borussiju Dortmund sa 3:1.

Dortmund je poveo golom Reusa u 37. minuti, ali je Ajax u finišu utakmice uspio da postigne čak tri gola i dođe do preokreta.

Gosti su se u meč vratili u 72. minuti, a u centru pažnje našao se srbijanski reprezentativac Dušan Tadić koji je postigao pogodak za 1:1.

No, prilikom postizanja gola Tadić je se zabio u stativu što je izgledalo zaista bolno, a nakon meča poručio je da je to možda bio i najbolniji gol u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Do kraja utakmice Ajax je postigao još dva gola, a strijelci za ovaj tim bili su Haller i Klaassen.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Gdje je sad Srbin u naslovu. Srbin protiv stative. :D
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi