Kapa dole, majstore! Fenomenalan "sad je vidiš, sad je ne vidiš" dribling Dušana Tadića

Magija reprezentativca Srbije

Kapa dole, majstore! Fenomenalan "sad je vidiš, sad je ne vidiš" dribling Dušana Tadića

Admin Čaušević

Dušan Tadić je autor fenomenalnog driblinga na meču Lige nacija između Slovenije i Srbije. 

Tadić je već godinama među najboljim asistentima Evrope, a može se reći da u Ajaxu jednostavno uživa igrajući fudbal.

Srbijanski reprezentativac je prepoznatljiv po opuštenom načinu igre i vrlo često na mečevima izvodi poteze svojestvene za egzibcione susrete.

U delu protiv Slovenije na zaista fantastičan način se riješio jednog od reprezentativaca Slovenije.

Sa dva brza i kratka dodira promijenio je pravac i nadmudrio rivala te na taj način podsjetio na legendarnog Ronaldinha koji je driblao na slične načine.

[twitter]https://twitter.com/VrijhofBastiaan/status/1536067489624469505[/twitter]

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Nakon driblinga uslijedio je i fantastičan centaršut, kojeg je Aleksandar Mitrović u svom stilu glavom pospremio u mrežu.

Gol možete pogledati ovdje.

Top Komentari

BaboBih
Poruka za "novinara" Ebo te on u dupe majstorki. Ulizujes se tu srbadiji ma mrs tamo, malo malo hvalite te igrace. Mislis da oni pisu bilo sta o nasim? Pišu jedino o Nurkicu kako podrzava "ratne zlocince".
12 1
user1650229672
Cetnik ko i ostali ne vjeruj Bosnjo ni kad je mrtav cetnik dobro pamti 92-95 zivjela Republika Bosna sa njima nikad nema mira zapamtite
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi