4

Komentari (4)

Salence
...pogotovo za 4-2-3-1 ovog "majstora"Piolija.....Tadić bi legao ko kec na "desetku"!Za klasu bi pasao više igri od Hakana.Još Giroud,Iličić,i dobro krilo uz to,i postava ne bi bila nimalo lošija od prošlo godišnje.Sve povrh tog bi uz Elliot lihvare bila premija.Bit će vruće transfer ljeto,i mala napomena za ove koji se rugaju Milanovom kadru.....ekipa je do januara bila najmlađa u evropi(prve lige).I sad su svi ostali na okupu sem dollarume i hakana(namjerno malim slovom),i svi su igrački stariji i iskusniji za godinu.Nije zanemarivo.U svakom slučaju je Milan od septembra konkurentniji nego prošle godine.Da se barem tako brzo diže kao što se padne u fudbalu.....FORZA MILAN!!!
miki30
Čuj veliki transfer, pa Ajax zadnjih godina bolja ekipa u Evropi nego Milan. Ponavljam zadnjih godina. Ovo bi više bilo stepenica nazad u karijeri nego kako vi kažete veliki transfer.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Dobar je igrac Tadic al bolje ce mu bit da ajaxa i vise ce dogurati sa ajaxom nego sa milanom
Salence
Izvsna desetka,kompletan igrač!Ne vidim šta bi trebalo da se odigra da potpiše za AC,zvuči mi predobro.Nažalost...A to da se ima interesa...pa ima se interesa na kile,za njega i još barem 30 drugih.Mislim da je to nažalost samo pusta želja.Ako se desi----vatromet!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.