U Fiorentini bijesni na Vlahovića: Stigla ponuda od 70 miliona eura, a on "isključio" telefon

Ne mogu da ga dobiju

U Fiorentini bijesni na Vlahovića: Stigla ponuda od 70 miliona eura, a on "isključio" telefon

E. Čaušević

Srbijanski napadač Dušan Vlahović odlučan je da do kraja prelaznog roka napustio Fiorentinu.

Vlahović ove sezone igra u nevjerovatnoj formi u dresu Fiorentine, a klub je pokušao da s njim produži ugovor što je srbijanski napadač odbio u nekoliko navrata.

On s Fiorentinom ima saradnju do ljeta 2023. godine, ali u klubu iz Firence su svjesni da će ga morati prodati i tako iskoristiti njegove odlične igre kako bi zaradili ogroman novac.

Veliki interes za Vlahovića pokazao je Arsenal koji je spreman da plati čak 70 miliona eura koliko traži Fiorentina za svog napadača, ali problem je nastao nakon što je on jasno poručio da ne želi da ide u London.

Vlahović nema namjeru da karijeru nastavi u dresu Arsenala i trenutno mu je jedina želja da ide u Juventus. Stara dama ne može da plati toliki novac za njega i nude jednog igrača kao dio transfera, ali u Fiorentini nisu baš sretni s takvom ponudom.

Klub iz Firence želi 70 miliona eura koliko nudi Arsenal i pokušavaju na sve načine da nagovore Vlahovića da prihvati tu ponudu.

Italijanski mediji pišu da su čelnici Fiorentine ljuti na Vlahovića i njegove agente jer se uopšte ne javljaju na telefon, te ne mogu s njima da stupe u kontakt. Očito je da izbjegavaju pozive jer je jasno zašto ih zovu, te su kratko poručili čelnicima Fiorentine da Vlahović želi samo u Juve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čini se da od odlaska u Arsenal neće biti ništa, a sada je na čelnicima Fiorentine da razmotre ponudu Juventusa jer je čini se jasno da će Vlahović karijeru nastaviti u dresu Stare dame.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Marco_Materazzi
Je6o mu djubrentus mater, dahoce ga ostaviti na klupi do 2023e pa da ne moze vise potpisat ni za jednu bolju ekipu.
6 7
user1629277746
Koji Tokmak braćo mila
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi