Veliki transfer na pomolu: Fiorentina pristala, Vlahović impresioniran cifrom i spreman je za potpis
Foto - EPA

Seli u London?

Veliki transfer na pomolu: Fiorentina pristala, Vlahović impresioniran cifrom i spreman je za potpis

M. Šljivak

Srbijanski fudbaler Dušan Vlahović (21) velika je zvijezda ovog prelaznog roka.

Interes bogatih klubova za 21-godišnjeg napadača je ogroman, a Arsenal je taj koji čini sve kako bi ga doveo u svoje redove.

Vlahović je ranije navodno odbijao da čuje za Arsenal, no list La Repubblica tvrdi da se Srbin predomislio i da želi u London.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CXG4Z3oN0I2/[/instagram]

Prema informacijama koje ima ovaj list, Arsenal je već dogovorio transfer s Fiorentinom oko transfera sjajnog napadača vrijedan 70 miliona eura.

Također, spremni su izdvojiti novac kako bi 'usrećili' agente fudbalera Fiorentine, a i mladi napadač je dobio ogromnu ponudu, kojom je impresioniran.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno, imao bi platu od 160.000 funti sedmično i Vlahović sada ozbiljno razmišlja da pređe u redove Topnika iz Londona.

Dušan Vlahović je ove sezone u 23 nastupa zabio 20 golova, a ukupno je u 107 utakmica postigao 49 pogodaka za Viole.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Zax
Koja je ovo masina,rad red i disciplina plus ima nenormalni bezobrazluk sto je najvaznije.Nigdje ga nema po drustvenim mrezama,nema tetovaza i gluposti.Ovaj decko ce biti zvjer a i sada je.191 visina a nenormalno pokretljiv
20 3
MaDaj
20 penala… pljunite mi u lice ako ovaj covijek ne bude propast gdje god otišao… Nešto tipa luka jovic …
6 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi