Fudbal ima novog kralja slobodnjaka - Ime mu je Dušan Vlahović!

Drugi gol u nizu iz slobodnog udarca

Fudbal ima novog kralja slobodnjaka - Ime mu je Dušan Vlahović!

Midhat Šljivak

Dušan Vlahović postao je istinski majstors slobodnih udaraca.

Srbijanski napadač postigao je već svoj drugi pogodak iz slobodnog udarca ove sezone, a nakon što je postigao pogodak protiv Rome, večeras je pogodio i protiv Spezije.

Ponovo je bila rana faza meča. Igrala se deveta minuta, lopta je na 25 metara od protivničkog gola, ali za Vlahovića to ne predstavlja problem.

Vlahović je tačno poslao loptu tamo gdje protivnički golman ne može da je dohvati. Lopta se zakotrljala u mreži za prednost od 1:0.

OVDJE pogledajte čaroliju Dušana Vlahovića.

Sjajni 22-godišnjak tako je nastavio seriju pogodaka. Ovo mu je četvrti ove sezone u četiri utakmice, a čovjek postiže pogotke iz svih pozicija.

Protivnicima je još samo falilo da postane ekspert i za slobodne udarce. Sve je bolji i bolji i definitivno je svjetska klasa napadača.

Podsjetimo, Vlahović je u Juventus stigao u janauru ove godine. Ovo mu je 25. nastup za Staru damu i 13. pogodak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ranije je nosio dres Fiorentine u čijem je dresu postigao 49 golova u 108 nastupa, a nastupao je i za beogradski Partizan.

Zaista je fenomenalan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rauber_bh
Nema pojma ovaj Vlahović Bice gori od Jovića.
9 2
pitariistok
Zabio dva iz slobodnjaka i kralj...sta je Alaba onda??? Sta je Dybala? Sta je Kimih? Svi dali brdo slobodnjaka al ovaj je kralj...al znas sta mene nervira najvise na ovom portalu...ova vasa uvlakacka politika do se ulizete svima,pa cak i onima koji su ovu drzavu trali,gazili,unistavali za sta smo mi oceve dali...uninstall cu ja ovo smece od portala mamu li vam onu prodanu...vjeru bi sutra za cenera promijenili mamu li vam...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi