Fiorentina se osvetila Vlahoviću uz specijalnu ponudu

Navijačima teško pao odlazak

Fiorentina se osvetila Vlahoviću uz specijalnu ponudu

Admin Čaušević

Proteklih godina nekoliko fudbalera je otišlo iz Fiorentine u Juventus, a posljednji je Dušan Vlahović.

Navijačima Viola je odlazak srbijanskog napadač u redove najljućeg rivala pao teže nego svi preostali. Mnogi to smatraju veleizdajom.

“Vlahović je mali čovjek, bez m*da, bez časti, bez poštovanja. Deklasirao se kao ljubitelj ljubičaste boje i izdao nas, kao i mnogi ranije, a i Uprava koja prodaje naše najbolje igrače historijskim rivalima. Ništa nas ne iznenađuje, izgubili smo još jednu budalu“, stoji u saopćenju grupe Curva Fiesole, najvatrenije grupe navijača kluba iz Firence.

U međuvremenu i Fiorentina je odlučila da poniz svog bivšeg napadača uz specijalnu ponudu svim navijačima.

Naime, svi koji su kupili Vlahovićev dres imaju priliku da za 20 eura promijene ime na dresu i zamijene ga s imenom novog napadača, Cabrala.

Inače, Vlahović je danas predstavljen kao novi igrač Juventusa. Tu priliku je iskoristio da se zahvali svima u Fiorentini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prije svega želim se zahvaliti Fiorentini i svim ljudima s kojim sam tamo bio. Mojim saigračima iz juniorskog tima, a zatim i prvog tima. Svim direktorima i predsjednicima koje sam imao. Hvala im i želim im sreću. Uvijek sam nastojao da dam maksimum i budem profesionalac do posljednjeg momenta", kazao je ovaj 22-godišnjak.

Vlahović je u Fiorentinu stigao 2018. godine iz Partizana. Na 108 mečeva u prvom timu postigao je 49 golova. Juventus ga je platio oko 80 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljoze_ono_na
Vlahovic jedini koji je uspio da se na ovom portalu o njemu pise vise nego od Dileti i Wandi. Svaka cast majstore.
11 0
FKZ1921
Hipnotisane budale koje ne shvataju norme modernog fudbala. Budite zahvalni sto vam je momak vratio kakvu takvu relevantnost. Zivot ide dalje ni prvi ni zadnji koji će vam ‘okrenuti leđa’.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije