Zemljotres u svlačionici Juventusa nakon što se saznalo koliku platu ima Vlahović!

Mnogi igrači su ljubomorni

Zemljotres u svlačionici Juventusa nakon što se saznalo koliku platu ima Vlahović!

Admin Čaušević

Dušan Vlahović je ponovno u izvanrednoj formi nakon što je bio potonuo minule sezone. Srbin je u prva četiri kola Serije A postigao četiri gola i pokazao zaista impresivnu formu.

Prošle sezone Vlahović se patio sa stalnim problemia s povredtama i očitom nervozom pred protivničkim golom i rijetko je pronalazio put do mreže.

Begrađanin je i i prošlu sezonu krenuo dobro i tada je zabio četiri gola u prva četiri kola, međutim u nastavku sezone je utihnuo.

Vlahović je na startu nove sezone iza sebe ostavio iza sebe ostavio puno ljeto dilema vezanih za njegovu budućnost i transferima u Chelsea ili Bayern.

Njegovo je ime bilo vrlo prisutno u transfer glasinama, jer se u principu činilo da je Juventus odabrao Romelula Lukakua da ga zamijeni i nije našao dogovor s Chelseajem da izvrši razmjenu.

Oglasi

Razmjena nije urodila plodom i sada je sve daleko sjećanje. Bivši igrač Fiorentine osjeća se kao glavna poluga svoje svoje momčadi i Bianconeri planiraju započeti pregovore oko produženja ugovora.

Trenutno Vlahović zarađuje oko 9 miliona eura neto, a njegova će plata i dalje rasti, dosegnuvši 12 u posljednjoj godini ugovora. I to je ono što je uzdrmalo svlačinicu Juventusa.

Upravo ta informacija je probudila određenu ljubomoru kod durgih igrača te će u Juventusu odmah pokušati ugasiti požar.

[twitter]https://sportsport.ba/fudbal/dusan-vlahovic-mykonos-ludi-provodi/452650[/twitter]

Sportski direktor Cristiano Giuntoli želi produžiti ugovor s Vlahovićem do 2028. godine, ali uz sniženje plate i oslanjajući se na igračevu želju da ostane u Torinu izraženu tijekom cijelog ljeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Neće to biti uopšte laki pregovori pošto je poznato da Vlahović ima poprilično pohlepne menadžere, a Juventusu u prilog ne ide ni odlična forma srbijanskog napadača.

Inače, sa četiri gola u prva četiri kola Vlahović je postao prvi fudbaler u historiji Juventusa koji je uspio ostvariti taj učinak dvije sezone zaredom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije