Dušan Vlahović rivalima Stare dame poslao ozbiljnu poruku upozorenja
Foto - EPA

Srbin sasvim jasan

Dušan Vlahović rivalima Stare dame poslao ozbiljnu poruku upozorenja

Midhat Šljivak

Dušan Vlahović je s dva gola vodio Juventus do pobjede u derbiju s Lazijom. Bilo je 3:1 za Staru damu, a srpski napadač je nakon utakmice poslao jasnu poruku svim rivalima - Juve se vratio.

Juventus igra odlično na otvaranju nove sezone u italijanskoj Seriji A. Stara dama pokazuje da će biti ozbiljan kandidat za titulu prvaka nakon tri veoma neuspješne sezone.

Vlahović je nakon trijumfa nad Lazijom poslao jasnu poruku velikim rivalima. Juve se vratio u stilu, ljuti su i žele titulu prvaka.

"Ove godine smo ljući nego ikad. Imamo nedovršena posla", poruka je Vlahovića svim rivalima, pa o svojoj odličnoj formi na početku sezone govori.

"Prošle sezone nisam se osjećao dobro od početka do kraja sezone. Ipak, neću tražiti nikakve izgovore", istakao je Vlahović.

Oglasi

Komentarisao je srpski napadač i situaciju oko doping skandala Paula Pogbe.

"Pogba? On mi je prijatelj i vrhunski igrač. Želim mu sve najbolje", istakao je sjajni napadač.

Dušan Vlahović je u četiri utakmice ove sezone postigao četiri pogotka i izgleda zaista fenomenalno u uvodnim utakmicama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bianconeri će u petom kolu gostovati kod Sassuola i to je još jedna prilika da se upišu nova tri boda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije