Šeik nosi "vreću para" i želi što prije da dogovori transfer Dušana Vlahovića

Srbin na meti Newcastlea

Šeik nosi "vreću para" i želi što prije da dogovori transfer Dušana Vlahovića

E. Škorić

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović teško da će ostati u ovom klubu i naredne sezone.

Vlahoviću na ljeto ističe ugovor i on je već odbio prijedloge kluba o produženju saradnje, zbog čega je postao jedan od omraženih likova kod navijača, ali to ga ne sputava i on nastavlja da rešeta mreže rivala.

Sinoć je pokorio Milan i sa 10 pogodaka je uz Ciru Immobilea prvi strijelac prvenstva. Protiv Milana je postigao dva gola uz jednu asistenciju i dobio naklon čak i velikog Zlatana Ibrahimovića.

Poznato je da ga neki veliki klubovi prate već neko vrijeme i sada je samo pitanje kada će doći transfer i u kojem klubu će reprezentativac Srbije na kraju zaigrati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Novo ime na listi klubova koji žele Vlahovića je Newcastle, koji je poslao skaute na meč Portugala i Srbije da prate Vlahovića, a ovaj sada bogati kultni engleski klub neće imati problem sa isplatom odštete Violama.

Navodno su Svrake spremile 70 miliona funti za transfer, a Fiorentina će morati da razmisli o prodaji jer bi Vlahović otišao besplatno na kraju sezone. Januar je posljednja prilika da Fiorentina unovči svog najboljeg igrača i prvog strijelca, a vlasnik tog kluba ranije je izjavio da samo prodaja u inostranstvo dolazi u obzir i time odbio mogućnost da igrač završi u Juventusu.

Top Komentari

Pajkan
Gore ce proci od Jovica
6 5
King_Kenny
...u EPL mu je 5 golova u sezoni plafon,volio bi da dodje da propadne tamo kao Jovic u Spaniji.
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi