Kad se Srbin pojavio nastala totalna pometnja, crnka nije mogla da izdrži, nije znala da je snimaju

Dušan Vlahović izazvao ženske uzdahe na Allianz stadionu

Kad se Srbin pojavio nastala totalna pometnja, crnka nije mogla da izdrži, nije znala da je snimaju

Endin Čaušević

Dušan Vlahović nije igrao za vikend u gradskom derbiju Juventusa i Torina zbog problema s povredom, ali se pojavio na tribini kako bi dao podršku saigračima. Srbijanski napadač došao je "skockan" od glave do pete i svojim stajlingom je privukao veliku pažnju, a u centru pažnje našla se djevojka koja je sjedila ispred Vlahovića i nije mogla da odoli.

Juventus je na svom stadionu uspio da dođe do pobjede u gradskom derbiju protiv Torina, a izabranici Massimiliana Allegrija na kraju su slavili sa 2:0.

Junaci Stare dame na ovom meču bili su Gatti i Milik koji su postigli golove. Juve je bio dosta oslabljen i u ovom meču jer Allegri nije mogao računati na nekoliko povrijeđenih igrača, a prije svega tu se ističu Vlahović, Alex Sandro i Chiesa.

No, oni su došli na Allianz stadion kako bi pratili utakmicu i pružili svojim saigračima podršku, a u centru pažnje javnosti u Italiji našao se upravo Vlahović.

Srbijanski napadač se maksimalno potrudio da na stadion dođe u najboljem izdanju, te je stajlingom pokazao kakav je gospodin.

Oglasi

Vlahović je nadmašio ostale saigrače jer je stigao u odijelu, te je mamio uzdahe ženskog dijela publike kada se pojavio na tribini.

No, posebno se tu ističe djevojka koja je sjedila odmah ispred Vlahovića i koliko god se trudila na kraju nije mogla da odoli, te je "bacila pogled" na Srbina kojeg je odmjerila od glave do pete, a to je kamera sve snimila.

@.feelinggrey

Tornato nello skybox 👋 #federicochiesa #luciabramani #dusanvlahovic

♬ Kygo & Selena Gomez Aint me - Mayfar Remix - MayFar

Vlahović je dobio ogroman broj pohvala za svoj stajling, te su mnogi poručili da svi fudbaleri trebaju da se ugledaju na srbijanskog napadača i u takvim izdanjima dolaze na mečeve, a ne da eksperimentišu kao što to mnogi rade.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 23-godišnji napadač bio je na meti kritika otkako je prije skoro dvije godine za 82 miliona eura stigao iz Fiorentine, no ovu sezonu je otvorio na odličan način i pokazao svoj kvalitet jer je na šest mečeva već dao četiri gola i dodao jednu asistenciju.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1677022813
Ebo vam srbin mater
0 4
Realno01
Kakav debilan tekst Jel moguće.Pa ovako žene 90% muškaraca pogledaju i to je to.To je prvi pogled manijaci jedni napaljeni šta je sa vama.Stvarno kod vas preverznjaci neki zaposleni fuj
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi