17

Komentari (17)

karlhajncbrazzzo
Čuj Balkanac u Italiji?! Kao u onoj pjesmi Englishman in the New York. Nije više Srbijanac nego Balkanac. :D
user1658611289
Više puta sam bio u Italiji. Iznenadila me prljavština grada Milana kao neke modne prijestolnice, Torino siv i u dimu a Venecija užasna sa ogromnim štakorima iz kanalizacija. Jedno od mojih najvećih razočarenja kada su neke zemlje u pitanju !!
Zoilomas
SEJFUDIBIKODZE
ja licno cigane kao narod postujem i dobri su kao ljudi a srbi jesu porijeklom ciganski narod,i nevidim nista lose u tome,mozda vam nije poznato i muslimani kao vjernici su upravo nastali iz davnih nomada ciganskog porijekla,i jedini oni su iskreni vjernici u Bosni.
Benz
De ne se*i kraljevicu marko, de ne se*i de ne jedi go*na ..
kenny
Prvi narod koji je identican ciganima su italijani lol crni i niski, ne kuzim zasto prozivaju na taj nacin.
HarisADP
To su bas srbi a ne italijani mater ti jwbem. Vlahović nema srpsku krv nego vlasku zato je ovako lijep, vlasi su inace Rumuni a ne srbi
denimen9
1000 puta ista priča, pa ču i ja 1000 puta objasniti. Italijanska navijačka kultura je takva da tokom utakmice imaju pravo da te prozivaju na nacionalnoj, seksualnoj ili čak rasnoj osnovi. Ako je neko nekada pričao sa navijačima Intera ili Milana, primjetit će da se oni vrijeđaju na rasnoj osnovi međusobno (dva jarana) i nakon utakmice sve opet normala, civilizacijski. Dani Alves je imao problema sa rasizmom u španiji, u Italiji nije jer iako su mu svašta dobacivali, ali to je dio njihovog folklora. I sam sam takav, ne biram riječi kada se igra utakmica. Neka to proglase bolešću nekom, nemam problem sa tim.
HarisADP
Ma svi smo takvi. Samo treba da znas da Italijani jedino srbe zovu ciganima, a ovi im uzvratili, al nazalost bosnje glupe sve prepisuju od srba. Nes cuti hrvatw da zovu italijanw ciganima.
Banjalukaleeee
Za vas iz Bosne verovatno misle da ste teroristi iz Sirije
Mowzilla
Ruku na srce, volim talijansku hranu i kafu, ali bio sam 2019. u Torinu povodom tekme, a poslje toga u Bergamu turisticki, i toliko su im prljavi apartmani da smo se ja i zena razboljeli od kucne prasine, a ja cak nisam ni alergican na prasinu, toliko o tome...
denimen9
Prašina i nacionalizam, naši gorući problemi.
Banjalukaleeee
Italijani kažu nekome da je cigan, jel ovo ironija?
HarisADP
Pa Italijani vas srbe zovu ciganima a vi im uzvracate, a glupe bosnje kopiraju srbe skoro u svemu! Znsci italijani ne zovu ni nas ni hrvatw ciganima samo vas odurnu srpsku gamad
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.