Dušane, prerastao si Fiorentinu: Kakva majstorija Vlahovića!

Dušane, prerastao si Fiorentinu: Kakva majstorija Vlahovića!

E. Škorić

Srbijanski napadač Dušan Vlahović nastavlja da pokazuje klasu u dresu Fiorentine.

Fiorentina je ugostila Genou i nakon sat vremena igre vodi sa visokih 4:0.

Vlahović nije dobro otvorio meč jer je promašio penal u 11. minuti, no iskupio se na početku drugog dijela.

U 51. minuti Vlahović je sjajnim lobom zatresao mrežu Đenovljana i definitivno je prerastao Fiorentinu, pa je sada samo pitanje trenutka kada će preći u redove nekog od evropskih velikana.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone dao je 17 golova i na listi strijelaca izjednačen je na vrhu sa napadačem Lazija Cirom Immobileom.

Top Komentari

Zax
Decko je klasa jak ko zemlja brz igra jednostavno,samo da potrefi klub,Dzeko je imo strasnu karijeru ali je malo imo nesrecu iako je dobar bio da nije potrefio pravi klub kao sto su uradili Benzema i Levandovski.Znaci 10 god se vrti bukvalno sve oko njih u Realu i Bajernu.Znaci moras imati i srece kod odabira kluba.Pogledajte samo koliko je igraca propalo u Barseloni zadnjih godina i naprimjer jedan Hazard u Realu koji je za mene na svom vrhuncu bio najbolji igrac posle Mesija i Ronalda,sportski pozdrav
6 1
PlavoBijeli1921
Lijep gol,svaka čast,ali niko da spomene kako je dobru asistenciju dobio.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi