4

Komentari (4)

Mele
Idi u Borusiju 2 godine, bicec najtrazeniji igrac svijeta, poslije Mbappe i Haaland. Mada mozes i sada da biras, City, kod Pepa ces biti jos bolji.Jesus nije stabilan, ne zabija bas svaku tekmu.
Zax
Decko je klasa jak ko zemlja brz igra jednostavno,samo da potrefi klub,Dzeko je imo strasnu karijeru ali je malo imo nesrecu iako je dobar bio da nije potrefio pravi klub kao sto su uradili Benzema i Levandovski.Znaci 10 god se vrti bukvalno sve oko njih u Realu i Bajernu.Znaci moras imati i srece kod odabira kluba.Pogledajte samo koliko je igraca propalo u Barseloni zadnjih godina i naprimjer jedan Hazard u Realu koji je za mene na svom vrhuncu bio najbolji igrac posle Mesija i Ronalda,sportski pozdrav
PlavoBijeli1921
Lijep gol,svaka čast,ali niko da spomene kako je dobru asistenciju dobio.

Komentar je skriven zbog negativnih ocjena. Pokaži komentar.

denimen9
Kažem ja, dečko je Ballon d'Or kandidat...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.