Mogli su dovesti Vlahovića, ali je tada Abidal donio užasnu odluku

Mislili su da nije dovoljno dobar za njih

Mogli su dovesti Vlahovića, ali je tada Abidal donio užasnu odluku

Endin Čaušević

Dušan Vlahović ove sezoe pruža sjajne partije u dresu Fiorentine.

Srbijanski napadač je u odličnoj formi i svojim igrama je skrenuo pažnju mnogih evropskih klubova, a u posljednje vrijeme najviše se povezuje s prelaskom u Arsenal.

Prije nekoliko sedmica pojavile su se špekulacije da bi Vlahović mogao završiti i u Barceloni, ali na kraju od toga nije bilo ništa.

No, španska Marca objavila je danas da je Vlahović još prije dvije godine mogao da potpiše za katalonski klub. On je bio ponužen Barceloni 2020. godine da dođe na posudbu s obaveznim otkupom ugovora.

Barcelona bi nakon posudbe platila oko 18 miliona eura za Vlahovića, ali su u katalonskom klubu smatrali da on nije dovoljno kvalitetan za njih.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Glavnu riječ imao je tada Eric Abidal koji je odbio ponudu da dovede Vlahovića nakon što je s tadašnjim predsjednikom Bartomeuom donio zaključak da srbijanski napadač nije kalibar napadača za ovaj klub.

Vlahović je ove sezone naprosto "eksplodirao", a u Barceloni se sigurno kaju što ga nisu uspjeli dovesti za "siću" kada su to još mogli.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Kakav crni Vlahović,pa bolan taj gdje god pređe neće dati 10 golova.luka jović u najavi.One season wonder
9 8
MaDaj
Covijek je totalno prosjek za bilo koji veći tim… gdje god prešao plafon mu je 15 golova sezonski…
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi