Dva gola u finišu utakmice: Dupovac heroj Borca u remiju sa Napretkom

Bivši kapiten Sarajeva

Dva gola u finišu utakmice: Dupovac heroj Borca u remiju sa Napretkom

Bivši fudbaler i kapiten Sarajeva Amer Dupovac ne postiže golove toliko često, ali danas se za pet minuta dva puta upisao u strijelce.

Njegov Borac iz Čačka je u 20. kolu Superlige igrao protiv Napretka iz Kruševca, a gosti su do samog finiša susreta vodili sa 3:1.

Ipak, domaći su u posljednjih desetan minuta stigli do boda i to zahvaljujući našem internacionalcu. Prvo je u 80. minuti Dupovac pogodio za smanjenje rezultata na 3:2, da bi pet minuta nakon toga zabio za konačnih 3:3.

Do kraja utakmice, Dupovac je 'stigao' zaraditi i žuti karton u 90. minuti, ali to mu u klubu vjerovatno niko neće zamjeriti nakon što im je donio bod.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Za Amera Dupovca je ovo bio treći gol u sezoni, a njegov Borac sada zauzima 14. mjesto sa 15 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi